.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Nov 2, 2008

Shopping2 & Makan2

Entry baru lagi untuk minggu nie...
ingatkan smlm nak update tapi penat plak..
xde ape pun...
keluar mkn2 , shopping2 sikit & enjoy my weekend..
ye la, dah lama x keluar, housemate semua balik & mcm ade xde je kat umah...

lepas penat2 shopping,
shopping ape ye? ade la....
perut ni lapar la plak...
nak mkn kat mana?
last2 decide mkn kat Sabhu - Sabhu Train Steamboat kat Times Square,
dpt free ice cream & buah,
ingat nak ambik offer je, tapi pilih sendiri la bhn2 utk steamboat tu..
Farizal dgn gayanya tersendiri
Ayob, senyum .. ; )

Lupa plak nak ambik gambar bhn2 tu sebelum makan, dah lapar sgt, x makan pagi tadi...

Lepas mkn, gi solat2 & lepas tu nak main bowling, lama x main ni..

Alamak Ayob!!

Dapat jugak strike.... eh ye ke strike time ni?


Farizal x puas hati, asyik dpt split jerr...


Eh, kaki sape plak byk2 ni.. sebenarnya ade 6 org main, tapi sape ye? ada la

Lepas puas kat Times, Low Yatt & Sg Wang Plaza plak menjadi destinasi seterusnya utk mencari brg2 yg nak dibeli...
Pusing2 sana sini utk mencari brg2, Sedar2 dah nak maghrib & perut lapar balik. 
 & Kami pun ape lagi, it's time to eat...
makan kat NANDOS pulak...



Penat2 dah jalan & makan2, balik la... xde ape pun update kali ni..

bye,
-mfk-

8 comments:

mYshah said...

heehe, bestnye td pon sebenarnya hampir makan nando, cit~ xpe2 len kali aku makan nandos plak~ astaga asek makan je bile aku nak kurus ni? :(

mfk said...

kalau bab makan ni, mmg aku x leh nak citer lebih2.. ko lebih arif shah...
ala ape nak kisah mkn jer...

epalgreen said...

happy weekends
:)

NHAP said...

salam...

hee,
mfk & shah ... aku rase bdak laki ni mmg suka kuar mkn kan...? asyik makan jer kat blog2 korang... huhu

shah: lex shah..makan tu wajib! makan selagi boleh makan.. hee

mfk said...

to epalgree: thanks... happY weekend to u 2

to nhap: rase2nye kot...ye la kan, kalau dah penat2 jln2 tu...pusing sana pusing sini habis ditawaf nye.. pasti lapar.. ;P

FaNa said...

lama dh ak tak tinggalkan comment kat cni..blok ak takder tenetla..

bestnya berjalan2 ya... len kali jgn lupa ajak ak

Salsabila said...

bestnyer....makan!!!

ade beberapa statement n gambar kt blog ko yg agak suspicious;
1. shopping ape?
2. kaki sape lagi 3 orang tu?

tu je. heh~

mfk said...

to fana: tu la fana, lama sungguh ko x meningglkn jejak kat blog aku...
bisa diatur..

to salsabila,
1. shopping ape? haha.. identiti brg dirahsiakn..
2. entah tiba2 ade kaki2 menjelma..

Blog Widget by LinkWithin