.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Nov 11, 2008

blog award

  Eh, ye ke ni? macam x caye je?
aku terima award dari cik eira kun... 

tQ..

tQ..

tQ..

sebagai penghargaan, ku letak my Favorite color from ur post about colors of life....& InsyaAllah if ade masa2 terluang tu boleh la bagi komen2 kat blog anda...
dgn suka hatinya ku terima & tempekkan award ni dlm bloG ni..
thanks agains...

p/s: bagi2 la award lagi ...hihi..


4 comments:

mYshah said...

hehe, nice blog, mmg patut dpt award, rajin cik eira tu bg award :D

mfk said...

ye,
memang cik eira tu rajin bagi award bcoz die pun selalu dpt award,
biase jer blog ni shah kalau nak compare ngan shah yg kiut & cantik gaya penulisannya tu...
still perlu byk lagi belajr dr shah..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk award jugak!! hehe..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk award jugak..hehe!!

Blog Widget by LinkWithin