.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Nov 15, 2008

Ketidakpuasan hati + bowling


haha, malam ni kuar lagi, 
asyik kuar je bdk ni, ape la nak jadik ni...
kali ni kuar ngan housemate, FAIZ KASHAP & HELMI
plan tonight nak main bowling dekat bukit Jalil,

on the way ke sana, hujan turun dengan lebatnya....
well before buat ape2 pun, haruslah mengisi perut ini...
as usual, jln ke hulu hilir mencari tempat makan yg best....
ade la jumpa restoran alah ni... nama ala2 malaysia: RASAMAS,
restoran ni ade jugak kat mid valley,
memang tak pernah makan kat sini lagi...
so nak cuba buat 1st time, mana tau ok ke...
opss lupa plak, ni syarikat under ayamas...
then aku order la mushroom soup + SET D - prime beast set 
ermm tak puas hati betul la...
tanya la die ape perbezaan antara set B & D... kalau tgk betul2 memang lebih kurang sama, 
boleh dia kata tak tau...
pastu dah la layan macam tak layan jer...
lepas order, tunggu punya tunggu..sampai la,
gelas air dah la pakai gelas mcm kat kedai mamak
pastu dah la tak bagi pisau & sos dia plak tu...
kena la mintak balik...
ermm, as conclusion, i give 2 star out of 5 star...
memang 1st time and last ever mkn kat tpt ni...
harga dah la standard mcm tpt mahal...
& quality of food & services - low
ini mengikut ape yg pelanggan rase iaitu aku...
hak pelanggan 
 pelanggan ni yg punya taste tinggi ok!
kena la improve utk menarik perhatian pelanggan & bersaing ngan restoran lain..

lepas habis mkn2 tu..
pergi la ke tempat yg dituju, terjumpa kwn satu batch - Jang & Kimi yg baru selesai training...
ye la , kan wakil U..
then bila nak main jer...
ade tournament & full la plak tpt bowling tu...
after diskusi berlaku, pergi la ke tempat lain iaitu Mines resort mall semata-mata nak main bowling jugak mlm ni...
main la 3 games...
x de mood nak snap pic...
main utk release tension ku itu,
huhu..baru jer balik ni & rehat2 terus taip update utk hari ni...


hariku indah ...
siang busy ngan lecture & seminar....
so, tiba waktu malam utk merehatkn minda ni..
harap hari esok kehidupan ku penuh dgn aktivit2 n memori juga pengetahun..

3 comments:

mYshah said...

da lame x men bowling...
kne cari teman men bowling nih~
mungkin bley ajak si ratu longkang. haha
aku pon raja longkang, kihhh :P

mfk said...

ajak jer sape2..
mesti ade yg pi tue..
sape kah ratu longkang??

epalgreen said...

kehkehkeh...
mst seronok en..
release tak tensi??
happy2 slalu tao
:)

Blog Widget by LinkWithin