.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Feb 1, 2009

Usaha + Doa + Tawakal

Salam & hi semua...

entry terakhir menjelang exam....
di saat akhir ni,
pasti ramai antara kita yg sedang bertungkus lumus & berusaha sedaya upaya..
utk cover apa yang tak cover lagi... tapi aku mcm x sempat nak cover semua jer... lebih fokuskan kepada apa yang betul2 penting..
utk ingat kembali apa yang dah di baca...
utk selak2 soalan...
di saat akhir begini lah waktu2 yg sgt kritikal...
mcm2 kerenah & perangai org nak ambik exam...

so, sempena exam ni juga...
nak minta maaf byk2 kat kwn2 satu batch..
kalau ade tersilap bahasa,
jika ada perbuatan yg x senangi..
ape jua...
saya dgn rendah diri.. minta maaf kpd semua..
moga dipermudahkan utk menjawab soalan exam nanti..
Harap2 kita semua dpt buat yg terbaik ...
& lulus dgn cemerlang dlm exam akan dtg...
amin..

Minta maaf semua


Good Luck utk exam kali ni
Jia you!!!... Ganbatte!!
Zhu4 ni3 hao3 yun4! 祝你好运!
행운! (haeng un)
أتمنى لكم حظا سعيدا
Bettawfeeq بالتوفيق!

ご幸運を祈ります! (gokoūn o inorimasu)



-assalamualaikum-
-itu sahaja-
- sila tinggalkan komen anda- tQ

2 comments:

eira said...

semoga dapat jawab exam dengan hati yang tenang
amin
:)

khairun said...

Faiz..
good luck
all d' best
doakan kejayaan bersama semua batch kiter..
chayyok!!!

Blog Widget by LinkWithin