.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Feb 4, 2009

Post theory exam + magazines

Salam...

yeah!!!  yeah.!!!
hari ini dah habis exam teori paed & ortho...
tinggal OSCE paed & ortho jer sekarang ni...
entah la tak tahu nak komen apa pasal exam kali ni...
ade yg boleh jawab & ade jugak la yg x boleh jawab..mmg adat exam la..
ape2 ... doa2 jer byk2 agar lulus
huh... hari ni nak berehat * malas nak study apa2 bcoz dalam 2 hari ni mcm x tido jer...
nak tidur, teringat2 la banyak lagi yg x cover... tapi semuanya dah selesainya...
boleh tidur dgn aman kembali...

kali ni update utk magazine bulan lepas:
p/s: password: mfkblog 


Remaja 538 - keluaran 15 Jan 2009

Ujang 347 - keluaran 1 Jan 2009


Gempak 221 - keluaran 1 Feb 2009


-assalamualaikum-
-itu sahaja-
- sila tinggalkan komen anda- tQ

3 comments:

mYshah said...

huuhu majalah lagi~ hebat2

ye mmg adat exam begitu~
harap2 sume lulus ye

gudluck osce nanti ^^

khairun said...

aku amek majalah 2.. tqvm..
gud luck osce

nurul said...

salam...
nice blog..
1st time sggh..




p/s: salam perkenalan..:)

Blog Widget by LinkWithin