.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Feb 17, 2009

Cuti2 Malaysia


Assalamualaikum & hi,


semalam dah balik ke kolej kembali setelah pulang ke rumah buat beberapa hari,
aish, internet kolej buat hal la plak akhir2 ni...
masalah betul la...
ni pun buat kat library jer.. hahaha
dengar cerita, sepatutnya repeat posting start semalam, tapi doktor2 di department yg berkenaan mcm tak tau jer start semalam. so, kena start lepas dapat result sem 2 yg kebarangkaliannya dapat hari jumaat ni...
tapi kesian juga dengan kwn2 yg dah balik ke sini sebab nak start posting tu, tapi kena tangguh next week...
kalau tau nak jadi mcm ni, baik diaorg bercuti jer sampai minggu depan.


hari dah siap2 pack & nak bertolak utk bercuti...
yeah kita pi bercuti...
nanti dah balik cuti..akan buat entry pasal cuti2 malaysia ni..

so, tak dpt nak melayari blog2 kawan2 yang lain buat sementara waktu
bukan selalu dpt bercuti ni,
so kena manfaatkan sebaiknya...hahaha
lagi2 kalau tgk jadual tuk final year..wawawa..enggak ade cuti..
utk tgk jadual final year nanti klik [here]
kalau boleh tak nak repeat posting...tak nak merasainya...

ok, hope pergi dengan selamat & pulang dengan selamat..chow dulu..taaaaa

-assalamualaikum-
-that alls-
- please leave some comments-
- terima kasih, shukran, thank you, xie xie & arigato gozaimasu-

4 comments:

SiS-lin said...

selamat becuti2 melaysia...nnti bwk blk buah tangan ye utk sis....hehe

Nadiah :) said...

waa~

besnye da pegi bercuti..

hee..happy hols faiz!

Salsabila said...

ko nak gi bercuti ke bandung ke? bestnyer~
selamat bercuti juge

singamaraja said...

Auuum !

salam kunjung ya

Blog Widget by LinkWithin