.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Jan 21, 2009

post Short Case... + magazines

salam dan Hi semua,

hari ni dah bermulanya study week,
so, aku agak kesibukan utk mengupdate2 blog nie...
byk jugak tag2 yang terjawab lagi..
sorry semua!!
sebenarnya nak post this entry last week, tapi phm2 la internet ni kejap ade kejap xde..

kalau pass exam ni, boleh update blog ni lagi kerap..
tapi harap2 pass exam kali ni
ape2pun doakan saya ye rkn2...

pasal short case hari ni, aku nyer examiner : prof kanahes + prof tang..
same seperi hajar.. mmg skali pun.. lebih lanjut, hajar dah citer kat dia punya blog

kali ni pulak nak kongsi ngan anda semua
esp, my posting yg nak short case ...
shrt case yg kuar hari ni
antaranya: cerebral palsy, hydrocephalus, nephrotic syndrome, VSD- PSM , 
bronchiolitis (byk), pneumonia, thalassemia & of course la kena buat developmental assessment or newborn assessment...

so utk tu: ade upload breathing sound



file ni dlm bentuk rar (compression file)
so, bagi sesiapa yg takde softwarenye boleh download kat sini..




anda semua boleh pilih salah satu, all the files already crack..

disamping tu jugak.. kalau dah bosan2 nak study tu, boleh la download magazine ni: :)

Maskulin - disember 2008


 remaja 537 - January 2009

Gempak - Jan 2009


untuk langkah2 keselamatan, aku dah letak password utk setiap folder
password: mfkblog

hope all of you can enjoy!!!
ade lagi koleksi2 yg lain...
tapi nantikan di keluaran entry yang akan dtg

p/s: kepada sesiapa yg ade masalah nak download or bukak folder tue, boleh la komen & bgtau ape masalha nye, ini utk penambahbaikan di masa depan..
tq..

nak sambung study balik ni..


 -itu sahaja-
- Ada sebarang komen??-

6 comments:

mYshah said...

wah, mane ko dapat link ni, keluaran terbaru plak tu~ hebat2 ^^ tq faiz... nway sonotsla ye da abis shortcase? bgus2 ^^ gudluck in ur study in this week

mfk said...

shah...
penat aku upload tu sendiri la... ;(
tu semua download sendiri balik..
tu akaun 4shared aku...

epalgreen said...

wow..
eira pn xsgke de mag dlm bntk pdf..
btw dh donlod da yg rmje tu..
hehe..
awk sht?
dh nk exam kn..
take care.
gudluck
:)

Anonymous said...

nk tny faiz, tak upload kompilasi2 common lectures ke?? i think sume org nk klu ade

=) tQ

mfk said...

to anonymous:

saya x de kesemua common lecture tue la...
lagipun... bukan semua dr bagi soft copy after common lecture. maaf ye..

tapi sape ye anonymous ni??

goasop said...

thanks for sharing n visiting my blog. do keep in touch.

tgh download maskulin ni. ehe. erkk.

Blog Widget by LinkWithin