.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Jan 6, 2009

Muncet promotion

Salam semua,

just a short entry from me...
entry ni utk membalas jasa ien aka muncet bcoz pernah ajar tutorial ari tue...
cuma xde mase jer nak buat lagi nie...
entry ni jgk sempena permintaan die suruh promosi blog ni
link ni adelah nota ttg bagaimana nak ubah suai blog melalui coding2 tertentu (basic jer)
(click here ) to download note from ien...
skrg die tgh menjalani rwtn or therapy for her back pain..
ape pun hrp dia lekas sembuh...

nak promotionkan radio & tv online yg dia coding sendiri, 
korang semua boleh layan radio online nie, boleh tahan la

atau korang boleh letak widget radio ni macam aku letak kat bawah tu & dgr terus dr ur blog...
senang kan??

copy and paste kat add widget layout masing2:


-tiba2 dia trs jadi mcm nie plak...korang klik kat word widget kat bawah DVR Radio dlm pic atas ni, then copy & paste la kat ur layout> add widget >

ni pulak blog die yg ade tips2 utk menambahceriakan blog masing2...
juga ade template2 yg menarik yang boleh korang ambik 
free jerr

ni pulak mase tutorial ari tue... tapi sekarang dia dah tak buat dah, (tapi korang boleh tgk note yg aku link kat atas tue & try it urself)
sebab kate nya dah tak larat & hanya menurunkan ilmu pusaka dia kat amateur blog mcm ku ini


-itu sahaja-
- Ada sebarang komen??-

1 comments:

SiS-lin said...

kita dg ada tu radio tu..keh3..best kan..sambil berblogging dngr radio..keh3

Blog Widget by LinkWithin