.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Jan 13, 2009

Laziness + download PBL & seminar folder

salam semua

haha...
tahap kemalasan utk mengupdate blog sudah tiba...
last week busy ngan dinner batch... now, dah settle..
minggu ni kena fokus dgn short case ..
hari pertama pulak tue..
bagus jugak hari pertama lepas boleh terus fokus kat final exam jerr...
errr... makin tidak betul otak ni nak berfungsi...

ape pun ni aku ade upload kan folder yg ade semua PBL n seminar utk paediatrik posting bagi batch aku...
so sape2 yang xde lagi, boleh la download..


password : mfkblog

ok la sampai ketemu lagi..

-itu sahaja-
- Ada sebarang komen??-

2 comments:

sitihajar said...

terima kasih terbanyak faiz!!

kau la hero aku!

mYshah said...

wah, menarik... thanx faiz! ^^

Blog Widget by LinkWithin