.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Jan 23, 2009

Masa Untuk berehat

assalamualaikum & hi everyone,

sedar x sedar dah satu minggu study week habis, maknanya
 tinggal lagi satu minggu untuk final exam...
Masih tak cukup apa yang aku dah baca ni...
kena usaha lebih tekun lagi
Tapi dalam penat2 & kebosanan study tue... 
Kalau dah bosan nak study tue, mmg aku takkan study & akan buat bende lain & then dah stabil balik & lapang pemikiran tue, baru sambung balik study tue...

ape yg aku buat sebelum nak start study balik??
antaranya: tgk movie, layan internet , facebook, blog2, baca magazine2 dan kalau malas sgt & penat sgt, tidur jer... zzzzzzzzzzzz


kadang2 mmg x boleh nak paksa sgt otak kita ni nak mencari ruang kosong untuk menyimpan maklumat... rehat yang secukupnya amat penting. hehehe, ckp mcm pandai sgt je. mmg kita tak boleh nak paksa, nanti ape pun x ingat.

Tapi mmg aku rehat sekejap, kalau dah mcm 1 jam study... then baru sambung balik. Tapi kadang2 bukan sekejap, tapi berlarutan jugak rehatnya.

so movie2 yg sempat tgk utk 1st week ni:

1. Love me not


2. Mars vs  Venus


3. Miracles of Fools

lagi update untuk e magazine:


maskulin JAN 2009

Password: mfkblog


magazine lain tgh upload & akan di update kemudian.
ok la, cukup la mase utk berehat ni, nak sambung study...

-assalamualaikum-

-itu sahaja-
- sila tinggalkan komen anda- tQ

3 comments:

Nadiah :) said...

ngp x bg download ntk movie skali?
hehe..~

bernard said...

all the best to ur studies and exam...
U can do it, my friend

hookiuyt said...

muvie y cm bes utk dtonton...haiseh.! xam3x
klo x xam pnye pasal dah lme daaa...

Blog Widget by LinkWithin