.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Dec 18, 2008

Twilight Books Collection

Kon-nichi wa!!!
Salam semua,
Kali ni upload buku2 twilight...
ni die koleksi buku2 twilight by stephenie meyer;
sape yg nak ambik ... silakan...
(just for limited duration only)

to download all those files; 
the password is: mfkblog

click to enlarge wallpaper






brief introduction:

Twilight is a young adult vampire-romance novel written by author Stephenie Meyer. It was originally published in hardcover in 2005. It is the first book of the Twilight series, and introduces seventeen-year-old Isabella "Bella" Swan who moves from Phoenix, Arizona, to Forks, Washington, and finds her life in danger when she falls in love with a vampire, Edward Cullen. The novel is followed by New MoonEclipse, and Breaking Dawn.


credit to : RUUD & me.. hahaha

-itu sahaja-
- Ada sebarang komen??-

8 comments:

wanirani said...

aku dah download.. thanx faiz!!!! =]

Jard The Great said...

aku suke baca buku2 ini!!!

mfk said...

welcome wani...

bagus la kalau suke...

iRma IzZaTi said...

ak dah ikut this series since the 1st book tu kuar... ari tu baru abis bace breaking down tu... honestly, i think stephenie meyer ni tak consistent... the 4th book tu soooo mengecewakan... yg 3rd dulu aku baca dah ader ura2 writer die dah lack of idea, so mase tu aku hope 4th punya better la... Coz ketebalan die tak hengat... Baca2, adoiiii~~~~kechewa sih!!!! Baca the review rupa2nye ramai giler yg return back the book. Hurm.... twilight ni supposely die endkan kat 1st or second book sebenarnyer... heheh, banyak pulak aku membebel...

Mat Iyas said...

sape RUUD?lol

mYshah said...

salam, maaf le lame x dtg blog ni... huuhu, wes faiz si eira ajak kuar, jom la~ hooho

BalQis said...

Best jugak buku ni, bila da upload and baca...

tapi movie dia tak tengok lagilah, cuz tak taulah best ker tak.

anyway...

Faiz, sorry to say this, but erm...

you've been TAG!!

onegai shimas!!

yellowrose said...

thnx!da donlod

Blog Widget by LinkWithin