.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Dec 28, 2008

Biar apa pun~~

Salam semua

tidak kuperdulikan ape org nak kata,
tak kuendah ape jua yg dtg menghalang..
akan ku teruskan kehidupan ini seperti biasa...
Nasib baik ade teman,
yang sudi mendengar,
setiap cerita mahupun luahan,
yang sentiasa menemani,
sedia menerima diri ini spt sekarang,
walaupun tidak sempurna...

malas nak cerita yg tak happy2...
biar sedikit jer luahkn kat sini...
hari nie, hari ahad.. cuti.. begitu juga esok... bahagia nya banyak2 cuti nie... tapi bukan study byk pun.. ish2 ape nak jadi ni...
asyik keluar jer memanjang..


Hari ni makan kat madam Lim, bosan larr nak mkn kat kafe kesygn ktdi itu... sudah putus selera ni, hanya bila terdesak saje baru makan kat sane..
sementara nak menunggu mknn sampai, so ape lagi.. snap2 la mana sempat...

yeah... my menu sampai dulu...haha.. sorry farizal!!

tom yam noodle soup ( sugguh pekat) + Lavender with lemon iced (sedap jugak air lavender nie.. slurpppp)

Ayob menu: kue teow noodle soup + iced lemon tea.. sedap jugak menu nie, rase soup dia boleh tahan..


makanan farizal yg tak sampai2 lagi... kesian dia...sabar yer frzl..sat lagi sampai la tue

Akhirnya sampai juga dia punya menu : 
mee Hailam (biase jer mee ni - x suke sgt, sory frzl tapi harga same jer) + kiwi with yogurt (air nie sedap)


Tapi sebelum mkn2 tue, ape lagi... light2 shopping la, walaupun baru jer shopping krismas lepas...
tak terdaya nak menahan rase nak membeli barang...
ape pun, asalkan aku bahagia ;)


-itu sahaja-
- Ada sebarang komen??-

7 comments:

MiLuViA said...

abc die sedap gilerr.

mfk said...

ala~~ dah habis la,
dah nak order tadi...
chocolate tue...
ergghhhh..
geramnya, habis la plak

Cik Bella said...

sopim, sopim n sopim!
asek sopim aje...
len kali kne ajak skali...
huhu~

parizal said...

naper gambor tu buruk...hahaha

epalgreen said...

senyum je faiz
happy2 slalu
;)

mfk said...

cik bella,
sopim= shopping + makan2
karang ajak takut tak larat jer nak follow..hehe

frzl: comel ape gambar tu...

epalgreen: ye,kena happy selalu ;)

mYshah said...

best222
nak makan madam lim la nanti, heehe

Blog Widget by LinkWithin