.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Dec 5, 2008

Salam Aidiladha

Salam aidiladha diucapkan kepada semua rakan2 medic, blogger2 & pembaca blog nie..
ucapan awal nie disebabkan petang nie dah nak balik ke rumah utk menyambutnya bersama keluarga yg tercinta, walaupun tarikh sebenar pada hari isnin akan dtg..
tapi tak mengapa la..
dekat kampung halaman takde internet connection, 

Hari Raya Aidiladha bersempena mengenangkan kisah Nabi Ibrahim & anaknya Nabi Ismail,
yang cukup tabah, sabar serta patuh dengan perintah ALLAH S.W.T. ...
Saban tahun kita menyambutnya...
dengan berjuta2 umat islam muslimin & muslimat yang mengerjakan haji dalam menunaikan rukun islam yang ke-5...
Byk pengajaran yg boleh diambil iktibar sebagai panduan kita meneruskan kehidupan kita..
antaranya sifat sabar dll...
rasenya semua boleh membuat penilaian sendiri kan..

Jumpa balik hari isnin nanti, bcoz kena balik semula ke kl bcoz hari selasa sudah mula neonatology, so akan berada di NICU dr 8.00am to 5.00 pm (kadang sampai 6pm) huh~~~
disamping tu kena buat presentation utk seminar next week juga tentang developmental assessment..
hrmmm...
another tough week for me in paediatric posting after hari raya...
tak sempat nak tulis pasal 1st UKMMC perinatal loss workshop, sangat busy utk this week... busy la sgt~~

So, 
akhir kata,
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
buat semua!!!





-Entry TaMMaT-

3 comments:

mYshah said...

slamat ari raya aidil adha gak faiz, balik elok2 :D have fun with ur family :D

epalgreen said...

salam aidiladha awak
gudluck tuk posting jgk
:)

naim_yaakob said...

salam aidil adha faiz..
semoga bergembire di samping keluarga tercinta ye! =)

Blog Widget by LinkWithin