.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Dec 13, 2008

Paediatrics references

Salam semua,

Kali nie nak kongsi link2 buku2 paediatric references yg mungkin boleh digunakan utk rujukan..
tak terhad kpd rakan2 medic ukm jer, sebab mungkin korang semua dah ade koleksi2 buku nie...
tapi bukan semua org ade kan??
so, x salah kalau nak berkongsi ape yg kita ada supaya dpt manfaat bersama,
walaupun mesti ade yg kutuk2...
tapi tak kisah ape org nak kata....
Kawan2 medic dr university lain or oversea samaada kenal atau tak yang sempat menyinggah blog nie pun dipersilakan utk mengdownloadnyer...

sila klik pautan utk download: 


(sudah tiada **)








Bukan semua buku dapat diupload kat sini...
so buku2 paed yg lain tu akan diupload kemudian...

eg: Illustrated textbook of paediatrics 3rd edition (sunflower)

* buku2 anesth & ophthal ade kat web ktdiukm tapi tak semua diupload lagi

kalau nak softcopy boleh jer minta kat saya or kawan lain yg ade...
Kalau nak, 
tapi kalau tak nak takpe...

-Entry TaMMaT-

6 comments:

FaNa said...

triad xder ke??

Mat Iyas said...

aku nak soft copy..nnt aku dtg la amik!huu

Anonymous said...

eija UPM pkai buku sunflower& tropical..x biasa plak tgok buku2 tuh
-ikin-

BalQis said...

Faiz!!!!

Arigatou gozaimas!
sebenarnya saya memang mencari2 buku rujukan peads memandangkan paeds ni mmg subjek yg agak pening skitlah, yelah dos ubat sumer len dr org tua...
huhu..

boleh suggest buku paling baik tu peads tak? ke semua buku yang ada di blog ni, kira boleh pakai?

tq.... sgt2

hehe...

mfk said...

to fana: triad aku upload kat blog ktdi

to iyas: boleh jer...

to anonymous: kami pun pakai buku sunflower, plus nelson + malaysian protocol + etc..
sekadar rujukan tambahan

mfk said...

to balqis:
Dou itashi mashite!!!!

sebenarnya saya ade banyak buku2 paed lain... cuma x boleh nak upload d/t reason2 tertentu

kalau kami: guna buku sunflower + nelson..
semua buku boleh guna cuma kena pilih la sikit

Blog Widget by LinkWithin