.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Dec 25, 2008

Another A***D


another award from eira yg baik hati~~ tq ; )

blog yg harmoni ke?? korang judge la sendiri... takde la sangat rasenya..
tapi dlm usaha utk menjadi lebih harmoni~~

"Anugerah kedua ni special sikit yang ni khas tuk blogger yang berusaha keras memajukan blogger diowang dan sentiasa memberikan
tutorial dan info² yang berguna kepada blogger lain"

yg ni boleh la jugak terima bcoz mmg nak share dgn semua org ape yg boleh di share...
Harap dapat banyak lagi info2 or maklumat yg boleh di share bersama

~~ dlm usaha utk belajar ttg coding2 CSS html utk blog dgn cik muncet , eiryzaqistina, 
dulu ade jugak belajar nak buat laman web lepas SPM kat kolej, tahu la jugak basic2 tue cuma kena polish lagi...
sambil tue ade bljr jugak ttg penyediaan flash & video editing nie...dan now, masih sedang belajar & akan terus tambah pengetahuan lagi.. " Hungry for knowledge"

InsyaAllah nanti akan kongsi tips2 yg dah tau dgn semua... 

daaaa..........


-itu sahaja-
- Ada sebarang komen??-

2 comments:

mYshah said...

ye ye faiz kongsi2 la ilmu ko tuh, huuhu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

cantik award

Blog Widget by LinkWithin