.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Jul 25, 2009

CUT-A-DAY

Salam semua,

ari ni hari sabtu...
hari yg menggembirakan & bahagia...
bcoz hari yg boleh rehat2 & relax...
xde nak pkir apa....
hari yg boleh keluar jalan2...
so, hari ni ingat nak jalan2 kat times coz ade twitter dr megasale semalam tulis ada program kat sana,
pagi tadi melangkahkan kaki la pergi ke sana bersama ayob...
rupanya cut-a-thon..
ada haircut free by Micheal & Guys...diaorg nak buat Rekod Malaysia... potong rambut beramai2...
mmg dah cdg nak gunting rambut yg sedia panjang ni...
so, apa lagi... terus daftar nama, nasib baik antara yg terawal....

borang pendaftarannya, tiada bayaran dikenakan, FREE!!!
so, potong jer la...
dan inilah hasilnya....
Walaupun, mmg stail tue yg aku slalo potong...
kira puas hati la...
semasa menunggu & semasa dipotong rambutnya....
ramai jugak org2 di sana...

antara cenderahati yg kami dpt: t-shirt, sijil , goodie bag yang penuh dgn barang, air nestle bliss, voucher2, brg2 pencuci muka, minyak rambut, botol air (tu brg2 yg boleh digunakan oleh kaum lelaki) ade lagi sebenarnya spt : lip gloss, kasut heel, etc ----> ni aku bagi mak or adik jer...
Tapi berbaloi kan??
hahaha...

sudah selesai benda2 tue,
apa lagi...
shopping la sikit2...
-itu sahaja-
- hola~~ tinggalkan komen yea-
- terima kasih-

3 comments:

Edwin T said...

cis! geram nye~

Aku rase nak cincang Amber Mok tu dalam ketul-ketul!!!!

Arghhh...

tashazameri said...

wah..byknye goodies dpt..post kat aku sket..hehe.

faiz, lame xdgr cite. cam makin bz kan?pepun, all the besh!

mfk said...

to tioh: sabar2 tioh....

to tasha: mmg banyak jugak la...meh sini alamat kalau nak..hehehe
mmg dah makin bz, lg2 final year ni..
doakan jer..

Blog Widget by LinkWithin