.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Jun 6, 2008

PosTing MaTa


Mata,
penglihatan,

satu anugerah tuhan yang tiada tandingan,
dengannya kita melihat keindahan alam yang terbentang indah n luas,
Maka, Gunalah sebaik-baiknya,

ke jalan yang betul,

ramai antara kita yang telah ditarik nikmat itu,

Oleh itu,

Marilah kita bersyukur dengan apa yang diberi, Alhamdulillah..






`habis seminggu posting ophthalmology, haha--2 weeks to go, and maknanya 2 more weeks more for mid sem break..terasa banyak plak yg kena cover balik, dah la main2 masa posting anaesth n ENt.. kena la back up balik..


pairing posting yg sebenarnya pun dah tau selepas spreadnya rumor2 yg kurang enak didengar, thanks to shukri for confirmation, so lepas ni aku posting ortho n trauma,


-berbalik ke posting mata yg baru bermula ni, blur2 jugak la awalnYa bcoz this is new posting for me, aku gp ngan kiem, aren, Edwin Tioh, Saw & Husna. first time turun klinik, prof RA takde la plak, tanya la PK tu..dpt tau prof jrg turun klinik...argh...nak wat mcm mana ni, dah la byk ke buat fundoscopy tu, then, last2 gp kitaorg menumpang la gp Iyas, thanks...bcoz sudi menerima kami sebagai saudara tiri..thanks jugak utk dr Wan, yg baik n byk mengajar kami2 ni..


--setiap pagi ade lecture...n dah 3 kali turun clinic, akhirnya boleh la melihat optic disc tu, walaupun tak de la pandai sgt..huhu

1 comments:

Dr. Edwin T said...

ya lor~
memang kinda blur awal awal tu
mana aku tau Prof RA is so sophisticated!
Salute!

Blog Widget by LinkWithin