.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Jun 6, 2008

PAngKor in memorieS





b4 nak pi sanggar kerja, punya la bertungkus lumus menyiapkan my cwu yang baru nak buat hari khamis tu, hah.. tu la asyik bertangguh kerja je..Ya Allah, apa nak jadi dengan diriku ini, Ya Allah, jauhkanlah diri ini dari sikap yang malas dan kuatkan semangatku untuk mengapai cita-cita ku, dah niat awal nak siapkan cepat tapi ale2 siapkan b4 dateliNe ...so mlm tu punya bertungkus lumus la buat cwu. Alhamdulillah akhirnya siap jugak..walaupun malam tu macam tidur tak tidur jer.. pening sikit tidur, pastu bangun balik sambung buat balik cwu.

that morning, send la those my cwu along with log book to anaesth department...a little bit frustated bcoz can't fullfill all the procedure required...then rushing nak kemas baju2...

and what time is it? it's time for Pangkor....walaupuN tempaT nye biasa je...atleast boleh la rehat2.. : )


AnTaRa koleKsi2 gambAr di SaNa:


with all other JAKSAs, felo and prof Zul at jetty


bukan main lagi kat atas feri tu..


Apa yang berlaku ini? picture paint a thousand words..but nothing happened, don't get me wrong ok!




haha..tioh take this snapshot..OMG my hair



posing dikala senja...nice view..sungguh tenang melihat keindahan alam..nice joB tioH,..cantik gambar nie..baru kusedar rupa2nya kami bertiga ni la roomate kat sana...walaupun pada mlm nye byk la aktiviti lain..sehingga pukul 3am tue..esoknya ZZZ~~


this pict too..
Disinilah kami bermalam~~boleh la tahan this place~~aku duduk bilik 3 org..malangnya..air nye perlahan compare to beside chalet which is Rafi & the genG






KesIan farique yg Telah di buLi...



Kalau bergambar bukan main lagi~~ish2



i'm not really haPpY bcoz don't know how to swim..arghh bila nak belajar berenang ni..but enjoy this activities ..



cycling around pangkor~~fuhh penat nak naik bukit tu...then baru la main volley ball



Play beach volley ball with friendz..

then, pasal shopping, hah..banyak jugak beli barang...takpe la selagi ade duit..kang dan pokai sendiri tanggung..
Overall, enjoy this vacation. eventhough not reallY reallY named as vaCation..thanks to RoY, tioh, NaiM, ZuL, HelMi, Fedot, YuN, Rafi, caT n the guitar, berNarD, Subhan & AdiBAh, FariQ, SYaI, DaYaH, AimaN, and lastlY WaNi (walaupuN wani tiada), ShiRiN, En. HaruN, Pn. Hamidah and last but not least ProF ZuL


2 comments:

Dr. Edwin T said...

welcome welcome..
it's an enjoyable moment spending time with u lo~ ^^

not_4_me said...

hi there..look u haf nice moments there..pe2 hope u all can make da difference after dis 4 better college life=)

Blog Widget by LinkWithin