.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Jun 16, 2008

~~ BuSSY WEEEKs~~


salam semua...

akhirnya kita dah sampai ke minggu terakhir posting walaupun bdk2 triad dah 3 kali tukar posting...
this friday boleh la start bercuti semua....happY holiday Semua...
but, SeBelum nak bercuTi terpaksa la menharungi kesibukan Minggu terakhir ophthal dimana aku nyer PBL yg asyik ditangguh jer pun tersumbat di minggu nie..hahhhhh~~ mengeluh sebentar ('...') ...tu belum masuk case presentatioN n Case write yg kali ke-3..arghh...

plus extra keje lagi~~~

plus my SSM, boleh la plak dr kitaorg suruh siapkan his week jgk huh.....
walaupun bYk betol rintangaN nyer...aku harus mengumpul segala teNaga n kuatkan semangaT unTuk selesaikan semua bende nie....so kurang la masa aku utk update blog nie....walaupun takde ramai pun jenguk blog ni....
Tak Sabar rasenya dah habis this weeK... REdaNg here i come....

9 comments:

mYshah said...

owh~ gudluck ye saudara faiz. bz smpai jarang ke page ku~ F3.hehehe, nway bestnye g redang.. aku x g F3

mYshah said...

owh~ gudluck ye saudara faiz. bz smpai jarang ke page ku~ F3.hehehe, nway bestnye g redang.. aku x g F3

Adry said...

salam ziarah

wo wo wo.. bawa banyak bersabar ek... rileks ... nanti semua ok gak tu...

kalau you slalu update, i slalu komen k...

FaNa said...

aku melawat blog kamu..haha..jgn risau...ko bz buat keje je aku ada osce..wawawawaw

mfk said...

mana ade sYah ...
ko nyer page la satu2 nyer bloG yg aku selalu visit oooo...
n rakan2 lain jugak...
cuma tak sempaT nak UpdaTe je...
to fana: aku jugak ade exam ari RaBU ni wawawawaw...

MiLuViA said...

bestnye gi redang ngn sp??
gmbr kat sinicantek2 la. nanti kite nk curik eh

mfk said...

haha...
nak main curik2 la plak die...
ambik je..
bukan ade copyright pun....
ramai jer budak laki yg gi redang bersama...nak join ke?

syai~ said...

jelesnye... jgn post gbr g redang tu tau.. nnt btambah jeles.. hehepr

Mat Iyas said...

ala~sikit ari je lagi nak abis weekdays..huhu...jumaat ptg tu kte start enjoy!!
yeahh~

Blog Widget by LinkWithin