.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Mar 23, 2010

It's Time for me to rest



Alhamdullillah syukur atas nikmat-NYA..
Already finished my last exam as Medical student yesterday...hopefully
Tak tahu nak kata apa...
bagaimana perasaan sebelum dan selepas exam...
memang sangat berbeza...
tapi semuanya berjalan dengan lancar...
Sekarang ini hanya mampu berdoa dan bertawakkal kehadrat ILLAHI
agar diberi kejayaan...


Sekarang, dah habis exam...
terasa bosan pula...
tak tahu nak buat apa...
Itulah manusia...
Kalau ada masa tak tahu nak buat apa..
Kalau tak cukup masa barulah kelam-kabut nak buat itu dan ini..
contohnya, bila dapat tahu kena manned osce hari isnin...
kelam-kabut nak baca dan cover semuanya dalam masa 2 hari sebelum nak exam...
Itulah kelemahan diri ini..
Kawan-kawan yang exam hari khamis dan jumaat tu, gunakanlah masa yang ada sebaiknya...

Masa2 ni la nak  update blog, tukar design blog, touch up sana,sini...
menghabiskan masa...
buat entry itu dan ini...
Kemudian tengok semua movie-movie dalam simpanan...
Layan game PSP
ape lagi nak buat nih...

Tak tahu nak pakai apa nanti masa dinner...
fikir2...
macam nak keluar berjalan2, bershopping2an
hahaha

It's time for me to rest now
after long journey and struggle in this study month and final exam
=)





-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

2 comments:

yellowrose said...

congrats!!da abes jd student medic...uuuuuu besnyeeeee..

-[tgh sebok OSCE O&G skang nih...]

iNt@N said...

congrates...you r doc now!!!

Blog Widget by LinkWithin