.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

May 28, 2009

Berakhirnya Research kami

Salam semua,

26 hb Mei 2009, selasa,
bertempat di auditorium PPUKM,
hari2 yg ditunggu2 telah tiba,
yang mungkin menandakan hampir berakhirnya SSM "Special Study Module"
iaitu 1st Annual Scientific Meeting,
yg menjadi medan pembentangan hasil2 kajian,
yg ambil masa selama hampir 1 tahun setengah utk dilaksanakan,
membuat kajian mengenai tajuk2 tertentu,
dari pelbagai department.
menjlnkan kajian bertaraf GLOBAL,
Masing2 berusaha sehabis mungkin utk memperlihatkan mereka yang terbaik
SSM ini juga menjadi batu asas menyediakan pelajar perubatan UKM,
Sebagai penyelidik yang bertaraf international.

Tahniah kepada semua yang terlibat,
tidak kira menang mahupun yang kalah,
Tahniah juga kepada semua ahli Komiti yg merancang program ini dengan baik.

1st Annual Scietific meeting dgn tema: " Undergraduate research: Foundation for the Future"

Dimulakan dengan ucapan dr Dekan pertama Fakulti Perubatan UKM : Dato' Dr Amir Abas

Opening ceremony speech by Prof. Dato' Dr Sharifah Hapsah, Vice Chancellor UKM.


Keynote Address abstract by dean & director of UKMMC, Prof Dato' Dr Lukman bin Saim



This is our group poster for this meeting
with research title: A crosssectional study on psychosocial impact of parents with perinatal loss and its contributing factors in UKMMC.


this is my SSM group:
M.A. Rosnah, A Kathija, R Zaim, K Faiz, ZT tang, S Rosnah
with purple theme,
Congratz to my group presenter : Zaim & Zoun Teng

Kathija, ZT & Rosnah

okay, lepas habis conference dari pagi sampai petang,
ape lagi,
Kami pun keluar berjalan2,

Amboi, asyik sungguh memilih kain tudung yg mana sesuai & cantik utk supervisor kami,
Sebenarnya x rancang pun nak beli, tapi dalam perjalanan nak dinner sama2, baru decide nak beli hadiah penghargaan utk dr kami.

Setelah penat membelek sana membelek sini,
dan berpuas hati dengan kain yg di pilih,
tiba masa utk makan malam,
sangat lapar...
jam pun dah pukul 10.00 malam hari tu,
bergerak dr jln TAR ke Kampung Bharu mencari tpt mkn,
mula2 nak makan kat HR atau CNS,
last2 nak cuba restoran Hale's Kitchen kat Plaza RAH,



Menu aku: ape nama ntah chicken chopnya~~
Makanan kat sini boleh tahan dan berpatutan dengan harga. tetapi dari segi perkhidmatan n layanan tidak berapa memuaskan... ;(


itu jer serba sedikit,
mengenai SSM
sedikit kah??
mcm byk & panjang jer enrty nie...
manuskrip pun sudah siap...
huh.. sungguh lega hati ini...
boleh balik rumah dengan tenang sebelum PPD kem kat terengganu nanti...

p/s: terima kasih kepada semua ahli kump SSM ku~~


-assalamualaikum-
-Sekadar itu sahaja tinta buat kali ini-
- please leave some comments-
- terima kasih-

Blog Widget by LinkWithin