.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

May 8, 2010

Oh Kad Jemputan


First of all, nak ucap tahniah & Selamat Pengantin baru buat rakan-rakan kukenali yang selamat melangsungkan hari bahagia diaorg dengan pasangan masing2.
Melambak2 banyak jugak kad jemputan yang datang ke rumah, Terima kasih semua atas undangan walimatul urus itu. Tapi nak minta maaf banyak2 kerana tak dapat hadir atas sebab2 tertentu.

Zaman moden ni, tak best sangat.. sebab invitation banyak jugak melalui facebook jer…tak kisah la mcm mana pun, janji ingat untuk invite kita kat majlis bahagia diaorg
cehh..jimat2 betul
ye la.. kahwin ni memerlukan belanja yang besar… dengan wang hantarannya, kenduri kendaranya dan mcm2 lagi… Rasanya diri sendiri ni pun dah kena beringat untuk kumpul duit sikit2…

Syukur anda telah bertemu jodoh dengan orang yang akan berkongsi segala rasa, kasih, sayang, hidup semati dengan anda sehingga akhir hayat hendaknya. Diharapkan semuanya akan berbahagia selalu dengan suami/isteri yang dicintai. Tahniah  dan tahniah buat kawan2 sekolah lama.

Tak lupa jugak buat kawan2 yang bakal melangsungkan hari perkahwinan mereka terutama buat kawan satu batch, AZUWA & SHUK, PAK DIN & AINIZA, etc…  pada akhir Mei & awal June nanti…
Semoga segala urusan dan persiapan dipermudahkan dan berjalan lancar hendaknya.
Kalau takde aral melintang akan selamat juga hadir ke majlis korang.

Anda juga yang dah selamat bertunang. Dan akan bertunang, “Selamat Bertunang”
Bulan 7 dan bulan 8 pun dah ada jemputan…Wah, akan berusaha untuk menghadirkan diri ke majlis anda. Lagi2 kawan2 baik aku tue… hmmm sedihnya, semua dah sampai seru mereka untuk mendirikan masjid.



-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

1 comments:

Siti Umairah Hamid said...

when the right time come, you will meet her, the one who is destined for you to be together, forever! =)

Blog Widget by LinkWithin