.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

May 11, 2010

Kegeraman dan kekechewaan..


Memang terasa hangat dan panas jer malam ni
satu keluarga tgk tv piala thomas
tak tahu nak kata apa la


Ye...
saya sangat kecewa dan geram dengan pasukan piala thomas Malaysia
sebagai rakyat malaysia, tentunya mengharapkan kemenangan dari pasukan Malaysia,
permulaan yang baik dari Dato' Lee Chong Wei & beregeu pertama negara...
permainan yang menarik untuk ditonton..
tahniah!!
tetapi menghampkan dan mengecewakan dari game M'sia yg ke-3 sampai hafiz hashim
sgt2 kecewa dengan prestasi dan cara permainan mereka...
bayangkanlah pemain ke 214 mengalahkan pemain ke-22
asyik buat kesilapan out jer
arghhh!!!
sebagai seorang yang meminati sukan badminton ni..
sgt2 kecewa
Rakyat Msia juga tidak kurang kecewanya

ini baru peringkat kumpulan..
belum lagi peringkat suku akhir dan main dengan team handalan Indonesia & China..
walaupun mengharapkan kemenangan tapi dengan ini prestasinya...
macam2 alasan boleh diberikan..
memang betul2 mereka dah cuba sebaik mungkin..mybe..
tapi dr penilaian aku, memang x puas hati btol la.. asyik2 out jer..
itu hanya pendapat aku...
walaupun x pandai mana pun
nak mengulas..
tapi..
aku rasa team m'sia kena membuat sesuatu .. tak tau la mcm mn.. tukar strategi atau apa-apapun la...
apa2 pun teruskan usaha ye!!!
usaha keras!!!
dan kami mendoakan kejayaan Malaysia walaupun harapan untuk memenanginya nampak tak yakin dan tipis


dalam suku akhir ni,
MALAYSIA VS DENMARK
masih ada harapan untuk malaysia masuk semi-final
nasib baik bukan dengan china


untuk piala uber plak
MALAYSIA VS INDONESIA


-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

2 comments:

Siti Umairah Hamid said...

malaysia menang lawan denmark!!! yeahoooo!!

mYshah said...

erk... da kalah =(

Blog Widget by LinkWithin