.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Oct 16, 2008

Orthopedic Books

Ni dah nak habis minggu ke-3 ortho,erm, byk jugak yg kena cover utk ortho ni.. 
this week, sampai la turn aku nyer group masuk OT arthro, al maklumla budak 2 team arthro ni ramai, sampai kena buat giliran masuk OT, nasib baik dapat tgk 4 surgery skali d
lm satu hari dan surgery yg plg common utk team arthro which is THR and TKR + k-wire and arthroscopy. 
minggu ni jugak la semua team arthro kena halau mase buat ward round bcoz ade yg x cover bed... ni dah warning yg entah ke berapa entah mr Suhail bagi... akhirnya benda yg x nak, berlaku jugak..
1 more thing, kena letak nama student yg cover bed tu...
ni sambil2 membuat presentation fracture utk esok, Mr azaiddin suruh buat.. 
banyak lagi x cover ni,
cukup la update buat mase ni walaupun kurang memberansangkan..


ni sempat upload buku ortho : essential of orthopedic 3rd edition




insyaAllah kalau sempat nanti akan upload buku2 yg lain.

happY studY

3 comments:

iRma IzZaTi said...

Mr suhail halau ward round faiz??... That is sooo not like him... what happen?

mfk said...

haah..mr suhail halau bcoz ade yg x cover bed... so unlucky...
tapi bukan aku la..

mArDLaN said...

assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh..

fenomena blogging di alam siber kini banyak mencetuskan kontroversi. email ini adalah sebagai peringatan kepada umat Islam khususnya berkenaan dengan blog dan kesilapan kecil yang mungkin biasa dilakukan seorang manusia semasa melayari internet tetapi telah dipergunakan oleh gerakan kristianisasi untuk menyebarkan dakyah mereka.

baru-baru ini, adik saya terpaksa menukar URL blognya di domain blogspot.com kerana salah seorang pelawat blog adik saya telah tersilap menulis address blog tersebut daripada http://fanatiqueillusion.blogspot.com kepada http://fanatiqueillusion.blogpsot.com

telah didapati ada sebuah website yang menggunakan URL yang sama dengan URL blog adik saya tetapi domain yang berlainan, iaitu blogpsot.com (perhatikan kedudukan huruf 's' dan 'p' bagi kedua-dua domain ini) di mana website tersebut adalah merupakan website mega berkenaan pengajian Bible.

sebenarnya bukanlah URL blog adik saya yang telah diambil oleh website itu, tetapi mana-mana URL yang sekiranya tersalah taip daripada blogspot.com kepada blogpsot.com, tetap akan direct kepada website yang sama, iaitu website BibleCollegeOnline.com

hati-hati lah, muraqobah lah semasa anda melayari internet, kerana gerakan kristianisasi ini sentiasa mencari lubang dan peluang untuk merosakkan aqidah umat Islam.
sebarkan maklumat ini supaya kita semua dapat berhati-hati.
wallahua'lam. semoga Allah memelihara iman kita semua. amiin.

Blog Widget by LinkWithin