.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Jul 15, 2010

Kehidupan baru di seremban~~

salam...
iyea kehidupan baru di seremban...
disebabkan hostel untuk kami2 ni sudah penuh...
maka kami ber-6 sepakat nak sewa rumah jer...
rumah 2 tingakat 4 bilik 3 bilik air yang besar dan luas dengan harga RM600/sebulan...
kira orait jugak la..sorang RM100 ++ sebab air/elektrik lain..
lagipun bukan selalu ade kat rumah pun...
hospital tue dah macam rumah ke-2...
pergi seawal2 pagi... balik dalam pukul 10 malam..
pastu terus tidur..
ish2
rumah ni dekat jer ngan hospital...
tapi kena drive jugak... =)
rumah ni dekat ngan bandar seremban, JJ seremban 2, TESCO...
semuannya dekat..
seremban ni rasanya xde la apa sangat...
paling best pun JJ jer...
sedih jugak la...
walaupun tengah menaip di dalam JJ jugak..

nasib baik ade bowling & cinema...
boleh jugak melepaskan tekanan2 yang x sepatutnya ditempat yg betul...

terasa nak berjalan2 & bermandi-manda di PD...
entah bila la ade masa nak pergi..walaupun macam dekat jer...



-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

3 comments:

nurse husna said...

Salam.. Hope u enjoy ur life. :)

dathumbelina said...

salam uhkuwah...
bru bce tulisan blog saudara...
seorang HO di seremban ye!
ahhhaaa.. biasalah tu, nma pun kt tempat bru kan...
should hve fun there! time2 gini la kte nk kenal tempat org pun kan? ble lg...
(^_^) wink2!

Anonymous said...

just hanging out here....
life is really unpredictable...
hang in there! peace bro!

Blog Widget by LinkWithin