.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Mar 2, 2009

Gambar Memori Terluka

Salam semua

Tag dari cik nani-chan

The rules:
Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture of that folder.
Put the picture on your blog and description of it.
Invite 6 friends to join the challenge.
Link them in your blog to let them know they have been challenged.

so this is the photo:

memang tak sangka gambar ni pulak yg terpilih...
aish, lucky no. 6,
dalam gambar ni, aku & arwah Abdul Halim Amran.
Gambar ini di ambil ketika kami: Farizal, Fadhil, aku & Allahyarham Halim keluar bersama selepas exam final tahun 1 suatu masa dahulu.
kami keluar ke aquaria, menara kl, klcc ...
semestinya gambar ni membawa seribu kenangan dan memori yg pasti akan terpateri dalam sel2 otak ini.
Biarkan perkara yg lepas terus berlalu pergi, 
tetapi dalam masa yg sama kita perlu mengingati perkara itu juga,
mungkin untuk dijadikan iktibar & pengajaran,
juga peringatan kepada kita yg masih diberi nyawa oleh Yang Maha Kuasa serta dapat bernafas & menghirup udara kurniaan-Nya,
Alhamdulillah bersyukur dengan nikmat-Nya,
di sini bukan mahupun mengungkit kembali kisah silam,
tetapi sedikit imbauan memori pahit yg berlaku,
kejadian yg tidak diingini itu pada bulan Mac juga pada 2 tahun yg lalu,
pasti ramai kalangan kawan2 kita sedia maklum mengenai kejadian itu,
Marilah kita sama2 berdoa semoga roh arwah Abdul Halim bersemadi dgn aman dan tenteram juga di tempatkan di kalangan mereka2 yg bertaqwa,

AL_FATIHAH

6 orang untuk di-tag:
1. Eira
3. Tioh
5. Fana

p/s: kalau nak buat, anda dipersilakan buat,  tiada paksaan ;)

nota kaki:
hari ini start elective posting kat psychiatry community PPUKM,
memang sgt penat, aish....
harus tabah mengharungi nya....


-assalamualaikum-
-that alls-
- please leave some comments-
- terima kasih, shukran, thank you, xie xie & arigato gozaimasu-

4 comments:

FaNa said...

gmbr kurg senonoh kat folder tu..hehe

epalgreen said...

huu..
name eira first sekali ek..
adeihh..

:)

BalQis said...

Al-fatihah...

Sedih lah pulak walaupun tak kenal..kan...

khairun said...

ader jugak kenangan dgn arwah

Blog Widget by LinkWithin