.:: Stick Note ::.

Salam semua,

Kepada semua kawan2 & blogger2 yg lain...
Sudi2kanlah menjengah ke blog ke-2 saya:
http://widecoverage.blogspot.com

Feb 27, 2010

Selesai Sudah & Belum Selesai

MAJLIS SOLAT HAJAT




Alhamdulillah...
selesai sudah majlis solat hajat & bacaan yassin beramai satu batch kami dengan ibu bapa juga lecturer besempena Peperiksaan Professional akhir kami yang tinggal dalam 15 hari sahaja...
Harapnya dengan berkat doa ibu bapa, lecturer & rakan semua yang hadir, termakbul la hajat & impian kita semua dengan izin-NYA...

TEMUDUGA DENGAN SPA


Macam dah terlambat jer nak tulis pasal interview dengan SPA
tahukan apa tu SPA? bukannya spa urut2 & mandi2 tu..
Suruhanjaya Perkhidmatan Awam di Putrajaya pada 24 hari bulan hari tue...
untuk jawatan UD41..
iaitu jawatan doktor perubatan...
walaupun pada dasarnya, memang dah sah2 & confirm akan dapat kerja dengan kerajaan...
tapi kena juga interview...
Kami satu batch dibahagikan kepada 3 hari, (23-25hb)
seperti interview2 yang lain2 juga...
kena la bawa semua maklumat pengenalan diri spt IC & surat beranak, sijil2 berkaitan, semua keputusan2 peperiksaan dan tak lupa juga resume...
semua tu tidakmenjadi masalah, sebab memang dah ade....
Malam sebelum tu, sibuk la melawat laman2 web berkaitan spt kementerian kesihatan, 1 malaysia semua tu...
setidaknya tahu la juga kalau kena tanya...
sebab hari sebelumnya ada kawan2 lain yang kena tanya soalan tu..
siapa menteri kesihatan?
siapa deputy general?
apa itu 1 Malaysia..
macam isu2 la boleh kena tanya...
so, ambik tahu la juga sikit2...
tidak lupa berkaitan jawatan yang kita mohon..
kalau kami, tentunya soalan berkaitan perubatan..
cough, chest pain, malaria, dengue, asthma..etc..
semuanya sekali la...
jawab jer la apa yang termampu...
tak menjadi masalah pun...
Pakaian pula mesti kemas; pakai kemeja bertali leher...

Interview hari tu start pukul 8 pagi...
dan ia berdasarkan first come first kena interview la...
dan dapat giliran yang kedua...
bagus2...
takde la kena tunggu lama sangat...
habis temuduga boleh terus balik...hehehe..
penemuduga aku terdiri dari 2 orang..
yang pertama: Ir lee soo jin...(wah serius dia baik sgt & ceria jer orangnya)
yang kedua tentukan seorang pengawai perubatan...
sampai2 giliran..
terus ketuk pintu, lepas tu serahkan dokumen2 berkaitan...
1st question : Ok, nama awak Mohd Faiz kan?
panggil apa...
boleh ceritakan sedikit mengenai diri ...
jawab jer blablabla....
oh tinggal di sana..apa keistimewaan kat sana...
mereka tanya juga mengenai sukan apa yang diminati, hobi dll..
lepas tu tanya pasal housementship...
jawab jer dengan yakin & cemerlangnya...wah bagus2x...
mereka angguk jer la...lepas tu bagi satu situasi;
Kalau awak di suruh untuk melakukan satu procedure yang awak tak tahu nak buat, apa langkah seterusnya yg akan awak buat?
jawab la.... blablabla... wah bagus2...lagi sekali kena puji...
we have to be a safe & good doctor..
then, awak tahu berapa lama housementship?
Apa yang awak kena buat semasa housementship?
Hospital mana yang awak akan mohon? kenapa?
Apa yang awak dilatih semasa student?
dll ...
takde soalan berkaitan kerajaan...
tiada soalan berkaitan medical problem...
wah betul ke ni?
penat menghabiskan masa mencari maklumat berkaitan kerajaan semua tu, tapi xde soalan pun..
memang tu nasib la..
kawan2 lain yang kena interview semua dapat soalan yang berbeza2...situasi yang berbeza2..
bergantung kepada interviewer..
so kesimpulannya, ambil masa dlm 15 min macam tu sahaja..
lepas dah habis tu..mereka wish semoga berjaya  semua2 la...
wahaha...
prestasi yang cemerlang di situ...
dan sangat menikmati temuduga itu tanpa rasa tertekan pun

MENDAFTAR SEBAGAI PENGUNDI..


lepas habis interview tu... terus daftar sebagai pengundi dengan SPR...
dah lama nak daftar, umur pun dah berkelayakan..
cuma kekurangan masa & tak tahu nak daftar macam mana...huh, alasan semata2..
cuma mengambil masa kurang dari 5 minit, dah selesai semua prosedur2 tu...
SPR DAN SPA dalam satu bangunan yang sama di Parcel C, Putrajaya
YES!!!
dah boleh mengundi lepas ni...
next pilihanraya 2013 yea...

Itu semua selesai sudah...
ade perkara lain yang belum selesai ni...
MISI yang belum SELESAI
MISI JUBAH MERAH
iaitu Peperiksaan AKHIR...
wah...mahu sambung menelaah terus dan terus lagi...


-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

Feb 26, 2010

Usah putus asa...kelak kau berjaya....lalalala


Ya Allah, kau kuatkan semangatku...
Untuk terus berusaha
Terus membaca ilmu-ilmu dari-MU,
dan Janganlah Lunturkan semangat hamba-MU dan rakan-rakanku..

Tetapkanlah kedua tanganmu, memegang tali Allah dengan kukuh
Sebab Dia-lah tempat bersandar di saat tempat-tempat bersandar yang lain mengkhianatimu

“…Sesungguhnya hanyalah kepada Allah aku mengadukan kesusahan dan kesedihanku.” (Yusuf:86)


Masa berlalu makin pantas...
lagi 2 minggu ....
kepada Kawan2 yg kukenali...
doakan saya agar dipermudahkan urusan dan berjaya menempuh dugaan & cabaran ini...




-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

Feb 21, 2010

Musim Kahwin datang lagi...

Salam semua,

huh penatnya hari ni...
hari ini seorang lagi sepupu ku kawen lagi...
seorang demi seorang menamatkan zaman bujang mereka
iye berdua lebih baek...
dan kini bergelar suami kepada seorang yang bergelar isteri. 
Tanggungjawab yang dipingkul pun bertambah setelah melangkah kaki ke alam perkahwinan yang indah & permai itu.. InsyaAllah..

iyea, musim kahwin datang lagi....
jemputan sana, jemputan sini...
alhamdulillah, janji orang jemput kan?
dari tak dijemput...
tup2 bila jumpa, tanya apa khabar dah kawen ke belum?
dan jawapan DAH kawen...
tak ke terkejut di situ...
sampai hati tak jemput kawan...
kawan biasa2 tak kisah lagi...
tapi kawan baik tue... memang tuttt la ...

Berbalik kepada musim kawin ni...
kenapa la time2 nak exam ni...
berduyun-duyun kawan2 & sepupu ku plak nak kawin...
aishh....
wrong timing la korang...
tak dapat la pergi....

Lepas tu, kalau pergi jemputan kawen yang pasti2nya akan berjumpa la saudara-mara yang dah lama tak jumpa atau jarang jumpa...
wah jugak...masa2 ni la nak berjumpa mereka2 ni...
masa raya belum tentu dapat jumpa coz balik kampung belah isteri atau suami dan macam2 lagi alasan yang sesuai..
Lepas tue, mesti timbul soalan2 maut ni dari hampir setiap mulut mereka itu:
Wah, dah besar dah...
Sekarang buat apa?
Belajar lagi ke?
Bila habis?
ermm bila lagi tue?

penat nak jawab...
lagi2 kalau keluarga besar macam aku dan saudara mara yang ramai...

Antara jemputan kawin yang sempat pergi...

Tahniah & Selamat Pengantin Baru kepada

1. Fadhil & isterinya....




2. Hafiz & Isteri...





yang tak dapat pergi tue:
TAHNIAH juga diucapkan...

 Dato' Rashid & pasangannya, sofia
[culik gambar dr facebook dia]

dan wang hantaran dia sahaja: RM 12, 220.10
sempena tarikh akad nikah mereka 12/2/2010
cantik sangat nombor tue..
Nilainya pun cantik jugak.... wah kena sediakan berbelas2 ribu untuk wang hantaran sahaja....
tak termasuk belanja yang lain lagi...

Juga kepada kawan2 lain;
Wan fatihah & suami
Baizura & suami
dan lain2 .....




-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

You make me smile =)



hihi...

entry merapu meraban malam2 ni.....
dalam keadaan otak tengah mereng ni....
Layan lagu ni pun best.....
by Uncle Biskut (kracker)


SMILE





-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

Feb 20, 2010

Tell me why?




Current mode: [unstable]
plan : [doing nothing for a while]
enjoy this song....
tell me why?
i Always want answers for every my question...
but....





Declan Galbraith - Tell Me Why


In my dream children sing a song of love for every boy and girl
The sky is blue and fields are green and laughter is the language of the world
Then I wake and all I see is a world full of people in need

Tell me why (why) does it have to be like this?
Tell me why (why) is there something I have missed?
Tell me why (why) cos I don't understand.
When so many need somebody we don't give a helping hand.
Tell me why?

Everyday I ask myself what will I have to do to be a man?
Do I have to stand and fight to prove to everybody who I am?
Is that what my life is for to waste in a world full of war?

Tell me why (why) does it have to be like this?
Tell me why (why) is there something I have missed?
Tell me why (why) cos I don't understand.
When so many need somebody we don't give a helping hand.
Tell me why?

(children) tell me why? (declan) tell me why?
(children) tell me why? (declan) tell me why?
(together) just tell me why, why, why?

Tell me why (why) does it have to be like this?
Tell me why (why) is there something I have missed?
Tell me why (why) cos I don't understand.
When so many need somebody we don't give a helping hand.

Tell me why (why,why,does the tiger run)
Tell me why (why why do we shoot the gun)
Tell me why (why,why do we never learn)
Can someone tell us why we let the forest burn?

(why,why do we say we care)
Tell me why (why,why do we stand and stare)
Tell me why (why,why do the dolphins cry)
Can some one tell us why we let the ocean die ?

(why,why if we're all the same)
tell me why (why,why do we pass the blame)
tell me why (why,why does it never end)
can some one tell us why we cannot just be friends? 





-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

Hand Examination revision & repost

video


to download this video;
http://www.mediafire.com/?mm0um4c0num




-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

Feb 17, 2010

Kisah Tauladan; Si Cinta & Perkahwinan...


Salam,

Kali ni nak berkongsi mengenai sebuah kisah simple tapi menarik juga la.......
Bukan nak menekankan sangat jalan ceritanya tapi isi tersurat & tersirat dari kisah ini...
Tetapi bergantung juga kepada pendapat & pandangan masing mengenainya...
Selamat Membaca & fikir2kanlah..

Suatu pagi yang dingin, terjadilah satu perbualan antara seorang guru falsafah dan pelajarnya...

Pelajar: “Guruku, apakah erti cinta? Bagaimanakah saya boleh mendapatkannya?”


Guru: “Ada sebuah ladang gandum yang luas di depan sana. Berjalanlah kamu dan jangan sesekali kamu berundur. Kemudian, ambil lah satu ranting. Sekiranya kamu mendapati ranting tersebut sangat menakjubkan, ertinya kamu telah menemui cinta.”
Pelajar tersebut pun berjalan dan tidak berapa lama dia kembali dengan tangan yang kosong…

Gurunya bertanya: “Mengapa kamu tidak membawa sebatang ranting pun?”

Pelajar: “Saya hanya terpaksa memilih satu ranting saja, dan sewaktu berjalan saya tidak boleh mengundur ke belakang semula. Sebenarnya saya telah berjumpa dengan satu ranting yang paling menakjubkan tapi saya tak tahu apakah yang akan menakjubkan di hadapan sana nanti, maka saya biarkan ranting itu lalu saya dapati tidak ada lagi ranting yang paling menakjubkan selain daripada yang saya lihat tadi. Jadi saya tidak mengambil sebatang pun akhirnya…”

Guru: “Ya, itulah cinta.”

Di hari lain-nya pula, pelajar tersebut bertanya lagi kepada gurunya…

Pelajar: “Apa itu perkahwinan?”



Guru: “Ada hutan yang subur di depan sana. Berjalanlah kamu, tapi, janganlah kamu sesekali mengundur kebelakang. Tebanglah sepohon pokok saja. Dan tebanglah jika kamu merasakan bahawa pohon tersebut adalah yang paling cantik, segar dan tinggi, kerana kamu telah menemukan apa itu perkahwinan.”
Pelajar tersebut pun berjalan, dan tidak berapa lama, dia datang semula dengan membawa sepohon kayu, walaupun pohon tersebut tidaklah berapa segar, cantik dan tinggi pada pandangan guru tersebut…

Maka gurunya pun bertanya: “Mengapa kamu memotong pohon seperti ini?”

Pelajar itu menjawab: “Sebab, berdasarkan pengalaman saya sebelum ini, saya hanya berjalan separuh daripada hutan tersebut dan saya takut akan kembali dengan tangan kosong. Jadi, saya mengambil kesempatan untuk menebang pohon ini lalu dibawa ke sini. Pada pandangan saya, ia adalah pohon yang terbaik buat saya. Saya tidak mahu kehilangannya atau menyesal kerana tidak memilihnya...”

Maka guru itu menjawab: “Itulah perkahwinan…”



-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

Feb 16, 2010

Petang yang indah...


hi...
Macam biasa, hari ni kehidupan diteruskan dengan izin-NYA...
Alhamdulillah....
takde apa yag istimewanya hari ni....
pergi ke ward utk membuat praktis2 sikit...
dan betapa ramainya kawan-kawan satu batch.....
sehingga penuh wad...
wah...
bagus2x...
persiapan terakhir kita....
Sama2 la kita pergi wad & buat apa yang patut dalam masa yang tak nak banyak ni....
masih ada masa lagi....
Macam2 gaya & perangai di kala nak exam ni....
huh.... berkesempatan juga berjogging seround 2....
merembeskan peluh dan keringat ni,
walaupun akhir2 ni memang cuaca agak panas sehingga boleh menyebabkan Heat-intolerance
dapat juga menenangkan mental yang tak berapa nak stabil ni...
cuaca pun elok... dan pemandangan langit yang indah...
mencuci mata yang nak blurred vision ni....
angin sepoi2....
Indahnya DUNIA, Lihatlah DUNIA...
tapi alangkah bestnya lagi kalau dapat gi pandai....
ok...
cukup2 la tue buat petang nak ke maghrib ni...



-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

Feb 15, 2010

February Song



Tiba2 mcm nak dengar lagu2 yang ade tersebutnya bulan februari nih....
mcm setiap bulan ade jer lagu2 yang gunakan nama bulan tu sendiri...
takde kaitan dengan apa2 sebab....
entah ngidam ape ntah....
layankan ajer la....
antara lagu2 yang ade pasal febuari ni


"February Song" - by Josh Groban (2007)

Where has that old friend gone
Lost in a February song
Tell him it won't be long
Til he opens his eyes, opens his eyes
Where is that simple day
Before colors broke into shades
And how did I ever fade
Into this life, into this life

And I never want to let you down
Forgive me if I slip away
When all that I've known is lost and found
I promise you I, I'll come back to you one day

Morning is waking up
And sometimes it's more than just enough
When all that you need to love
Is in front of your eyes
It's in front of your eyes

And I never want to let you down
Forgive me if I slip away
Sometimes it's hard to find the ground
Cause I keep on falling as I try to get away
From this crazy world

And I never want to let you down
Forgive me if I slip away
When all that I've known is lost and found
I promise you I, I'll come back to you one day

Where has that old friend gone
Lost in a February song
Tell him it won't be long
Til he opens his eyes
Opens his eyes 



download lagu ni [click here]





-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

Feb 14, 2010

Santapan Kejayaan

Laparnya....
tak makan lagi ni...
lagi2 kafe kat kolej hari ni tutup pulak tue....
Nak jugak mereka2 itu cuti....
tak tau la sempena apa pun.....
tak sempena Valentine's Day yang diagong2kan sangat tue....
bak kata prof zul:
"
When you're with someone you love so dearly, everyday is Valentine's day"
tapi Maybe sebab Tahun Baru Cina ni kot...takpe mereka pun perlu cuti jugak...
lagipun mungkin ramai juga balik kampung masa awal2 study month ni....
ye study month....
bunyi macam lama... sebulan...
tapi kena cover apa yang kami belajar sepanjang bergelar medical student ni la kan....
Banyak tue......
Bak kata nasihat sesetengah doktor tue, :" U have to be selective...bla bla..."
hmmmm... perut dah berkeroncong ni....
study study jugak....
makan tetap harus kena makan....
stok makanan kat bilik pun makin berkurangan....
peti ais kat umah ni dah kosong nih..
nak makan ape ye malam ni?
nak kena delivery ke?
hahaha...
malas plak nak kuar gi jalan2... hehehe...
macam2 alasan la....
Blok ni semakin sunyi sepi, hanya ditemani lagu2 yg dipasang di laptop ni...
bak kata org: Pre-exam syndrome...
4th yr pun baru jer lepas habis exam & dah tau keputusan pun....
Tahniah buat mereka yang dapat naik tahun 5...
buat yg kena reseat paper tue...
boleh berusaha lagi...
sama2 dengan kami ni...
budak2 tahun 3 pun dah nak exam... lagi bertambah la kesunyiannya....
panjang pulak intronya...
ok nak kongsi resipi kejayaan...
bukan dr saya pun, sbb xde la berjaya mana pun...
mungkin boleh digunakan untuk mendapat santapan yang enak....
ok tata.. setakat tu jer dulu...
mungkin x sekerap dulu nak update blog ni.. tapi bergantung kpd keadaan....
mcm shah kata:
nak blah; 
kata SELAMAT STUDY semua...
hahaha



RESEPI BELAJAR 

Bahan-bahannya: 

1.Buku secukupnya(ikut selera masing-masing) 
2.Sebuah ketekunan 
3.3 mangkuk kerajinan 
4.4 hiris keinsafan 




5.5 keping kasih sayang 
6.Beberapa potong kasih 
7.Segenggam harapan 
8.1/3 cawan air mata keinsafan 
9.Semangkuk azam 
10.Sekuntum A untuk hiasan 

11. Secukupnya solat, doa & tawakkal...




Cara membuatnya: 

1.Ambil beberapa buah buku(ikut selera) dan gaulkan dengan azam.
2.Biarkan seketika sehingga kedua-duanya sebati. 
3.Ketekunan diperah untuk dijadikan 1 liter pati kesungguhan dan 2 lit3r pati usaha. 4.Keyakinan,kasih sayang,nasihat,doa dan harapan digaulkan bersama. 
5.Kemudian titiskan air mata keinsafan. 
6.Kasih sayang dan harapan digoreng bersama kasih sebagai penambah perisa. 
7.Tambahkan sedikit kerajinan. 
8.Akhir sekali,masukkan kesungguhan serta beberapa hiris nasihat dan doa. 
9.Taburkan dengan keimanan serta tawakal kepada Allah. 

Cara menjamahnya: 
1.Apabila sudah masak(berjaya)rasakanlah kelazatannya(hasil),jika kurang sedap,tambahkan lagi ketekunan dan kerajinan secukupnya. 
2.Hidangkan dengan sebuah kesyukuran untuk mencantikkannya lagi. 
3.Hiasilah dengan seyuman. 
4.Jangan masukkan dendam,hasad dengki serta malas.Bahan-bahan ini hanya akan merosakkan hidangan ini. 



-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

Feb 13, 2010

Happy Chinese New Year !!




Xin Nin Kuai Le = (Happy New Year)
Just a short entry about Chinese New Year, 
Wish Happy New Year to all peoples who celebrated it, esp to all my friends.
Wishing peace, happiness & prosperity for this year 


Information about Chinese New Year:

The oldest and most important festival in China is called the Spring Festival. Many people call it the Chinese New Year. No matter what you call it, it is a time of celebration for millions of Chinese people all over the world.
The Spring Festival celebrates the Earth coming back to life and the beginning of plowing and planting. Because the Chinese use a lunar calendar, the date of the Spring Festival changes each year. It takes place at some time during the end of January or the beginning of February. This year it falls on January 26, 2009.
The Chinese calendar has a 12 year cycle and each year is named after an animal. People born in each of these years are said to have certaincharacteristics. The year 2009 (year 4707 on the Chinese calendar) is the Year of the Ox. People born in the Year of the Ox are said to be dependable, patient, methodical and calm, hardworking, materialistic, and ambitious.
To prepare for the New Year, Chinese clean their houses, repay any money they owe, get their hair cut, and buy new clothes. They decorate their houses with signs that wish peace and luck for the coming year. These signs look like the ones to the right and left of this story.
On New Year's Eve the Chinese light up their houses and gather together for a family dinner. Special foods are served. Most people stay up late and set off fireworks late at night to scare away evil spirits. Another tradition is the handing out of red packets which are decorated paper envelopes containing money.
WISH SOMEONE HAPPY NEW YEAR IN CHINESE:
Cantonese:
Gung Hay Fat Choy! (may prosperity be with you)
Mandarin:
Xin Nian Kuai Le! (Happy New Year)


-assalamualaikum-
-itu sahaja-
- sila tinggalkan komen anda- tQ



-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

Feb 11, 2010

InsyaALLAH akan graduate...





InsyaAllah akan graduate....
Oleh itu harus berusaha bersungguh- sungguh....
VISUALIZATION....
and love this song so much....

Insha Allah
Maher Zain

Everytime you feel like you cannot go on
You feel so lost
That your so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can’t see which way to go
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side

Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way

Everytime you can make one more mistake
You feel you can’t repent
And that its way too late
Your’re so confused, wrong decisions you have made
Haunt your mind and your heart is full of shame

Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way

Turn to Allah
He’s never far away
Put your trust in Him
Raise your hands and pray
OOO Ya Allah
Guide my steps don’t let me go astray
You’re the only one that showed me the way,
Showed me the way x2
Insha Allah x3
Insya Allah we’ll find the way 




to download, click here





-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-

Feb 7, 2010

Jadi terlalu baik?

ermmmm...
arghhhhh...

lamanya x update di sini....
asyik update kat blog lagi satu jer...
ye la...
lately mengalami anhedonia (loss of interest)
lagi2 tgh mengalami syndrome pre-exam...
xde moood nak tulis kat blog....
tapi hari ni....saat ketika ini & waktu ini...
perlu distresskan dengan menaip sesuatu.....
iyea...
di sini lah salah satu tpt nak distress...

MENJADI BAIK?
sape x nak kan??
haruslah impian & cita2 nak jadi baik  dan kalau boleh yang terbaik...
tapi baik ni lain pulak...
memang, kadang2 susah nak cakap tidak...
aku suka jer kalau nak tolong orang lain....
ye la, kawan2....
lagi2 kalau diaorg mintak tolong atau ape2...
x kisah pun...
lega dapat menolong orang lain...
InsyaAllah, kalau buat baik dgn org lain...balasannya pun mungkin sama...
tapi tidak....
aku terasa,
ade sesetengah orang yang x bermaruah ni, mengambil kesempatan di atas kelemahan diri ini...
makin di pijak nya....
wah!!! bukan main lagi ye...
memang x bermusuhan dengan sesiapa...
lagi2 masa nak dekat exam ni...
ish2...
xpe....
dengan ini...
saya memaafkan sesiapa yg berkenaan...
yg tak berkenaan tu, pun saya maafkan...
nak sucikan kembali pemikiran & hati ni....
TENANG faiz...
tenang...
take a deep breath...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ok....
boleh sambung kembali, apa yang patut kamu lakukan....




" still learn how to say NO"


-thanks coz sudi baca-
- Bagi la komen sikit-
- terima kasih-
Blog Widget by LinkWithin